Cafè-Tertúlia sobre eixides professionals en el grau en turisme

El pròxim 13 de novembre tindrà lloc en el saló de graus Alfredo Orts de l’Edifici d’òptica de la Universitat d’Alacant, el Cafè-Tertúlia per a oportunitats d’ocupació de la Facultat de Filosofia i Lletres. Centrat específicament en les eixides professionals en el grau de turisme.
L’esdeveniment està organitzat pel Gabinet d’Iniciatives per a l’ocupació de la Universitat d’Alacant i en el mateix intervindran especialistes de turisme de diferents àmbits, i els objectius que es pretenen són:
– Orientar en l’elecció del tipus de pràctiques perquè trien les que més els puguen interessar en relació amb els seus interessos i preferències d’ocupació
– Orientar i motivar a l’alumnat respecte a les diferents eixides professionals i proporcionar-los recursos i consells per a desembolicar-se en cada cas i aconseguir amb èxit les seues metes.
– Donar a conèixer nous àmbits de treball i possibilitats d’ocupació, inclosos l’emprendimiento i l’autoocupació.
– Orientar-los en la cerca d’ocupació.
– Donar l’oportunitat a l’alumnat de contactar amb persones vinculades a empreses, organismes públics, etc.
– Reforçar l’actitud del nostre alumnat perquè es puga enfrontar amb èxit a la cerca activa d’ocupació i als reptes als quals hauran d’enfrontar-se una vegada finalitzats els seus estudis.
 
– Procurar un espai per a intercanviar interessos, preocupacions, consells, etc. i cercar respostes de forma cooperativa.
ACCÉS AL FULLET
 
 
ctgt_es_01
 

calendar

13 de noviembre 2018

clock

11:00 h

map place

Salón de Grados - Edificio Óptica - Universidad de Alicante

clock

2 horas