Cuina Tecnològica - Aula de gastronomia i ciència amb David Ariza i Àngel Carbonell

Els pròxims 3 i 4 de maig, l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) acull una activitat de Cuina tecnològica – Aula de gastronomia i ciència, a càrrec del freeland cook, David Ariza, i el catedràtic de Tecnologia dels Aliments de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, sobre el diplotaxis erucoides, més conegut com el wasabi mediterrani.
 
Explicació científica, tastos, receptes, anàlisis, aplicacions i propietats, tot de la mà de dues dels millors especialistes en la matèria.
 
Les inscripcions es realitzen a través la web d’Invat·tur des de la pàgina del propi esdeveniment. Però és necessari estar registrat.
201805_Aula David Ariza VAL
 

calendar

3 de mayo 2018

clock

9:30 h

map place

Invat·tur Paseo Tolls, 2 - 03502 Benidorm

clock

2 días