II Seminari: Opentalks, innovación y turismo

 
En el marc d’OpenTalks Innovació i Turisme, creat en col·laboració amb ell Institut Universitari de Recerques Turístiques, l’àrea de Turisme de la Generalitat Valenciana i El Club de les Bones Decisions, es desenvoluparà un cicle de 6 webinars al llarg de l’últim trimestre de 2019.
 
La segona sessió és el pròxim 29 d’octubre de 2019 de 18:00 a 19:00 hores, comptarem amb Irina Mani Responsable de Selecció, Formació i Desenvolupament del Grup Genoll.
 

Screenshot_2

 

Irina exposarà, des de la perspectiva del Grup Genoll i gràcies al seu gran bagatge en multinacionals del sector de l’hostaleria, quin és la situació actual de les companyies en relació a les diferències generacionals i com aconseguir, gràcies a la learnability, que els uns i els altres es contagien les ganes per aprendre.

 
A més, abordarà dos dels temes que més preocupen als professionals de gestió de persones actualment com el són el com assegurar que les pròximes jubilacions no afecten al know-how de l’empresa i com integrar als millennials i aconseguir la seua fidelització, compromís i orgull de pertinença.
 

Inscripció obligatoria

calendar

29 de octubre 2019

clock

18:00 hrs

map place

Webinar en directo

clock

1 hora