JORNADES -TALLER "Creant oportunitats: disseny i comercialització d'experiències enoturístiques"

Turisme Comunitat Valenciana continua amb les jornades professionals d’impuls al ENTOTURISME. En aquesta ocasió, en col·laboració amb les rutes del vi d’Alacant, Castelló, Fontanars dels Alforins i DO València, s’ha programat un taller pràctic sobre disseny, comercialització i distribució d’experiències enoturístiques:
 

 
Responsable del taller: Raquel Latre. Especialista en màrqueting i publicitat enològica, presidenta del Consell Regulador de la DO Somontano, impulsora del projecte «Enodestino» i «La Alcoba de Baco», així com de diferents projectes de desenvolupament turístic territorial basats en l’enoturisme.
Els tallers pretenen ajudar a desenvolupar solucions creatives i elements diferenciadors per a negocis enoturístics, des de l’orientació al client i els valors i recursos que ens diferencien; així com conèixer les noves tendències de mercat, fórmules i canals de venda.
Estan dirigits a gestors, tècnics i emprenedors de destinacions i empreses turístiques vinculades a la cultura, el paisatge i la producció vitivinícola; l’assistència és gratuïta (prèvia inscripció).
Més informació en els fullets adjunts.
 
ewd2018

calendar

7 de noviembre 2018