Programa de Competitivitat Turística – 2 edició

Des del 6 de setembre, a les províncies d’Alacant i Castelló, i a partir del 24 de setembre a la província de València, està obert el termini de sol·licituds de la 2a edició del Programa de Competitivitat Turística posat en marxa per Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, a través d’Accetur.
Es tracta d’un instrument públic, al qual poden accedir gratuïtament autònoms i pimes del sector turístic de la Comunitat Valenciana, per a la innovació empresarial mitjançant diagnòstics de competitivitat i plans de millora elaborats per tutors especialitzats.
Aquests diagnòstics i recomanacions possibiliten a les empreses millorar la seua rendibilitat i adaptar-se al mercat. A més, donen accés a la Fase II del programa per a la implantació dels projectes dissenyats, que compta amb un cofinançament del 50% per part de Cambra Espanya a través de fons FEDER -amb una quantia màxima d’ajuda per empresa per a la implantació de 3.500 € (IVA no inclòs) -.
Més informació al FULLET adjunt i en els punts d’informació de les cambres participants:
CÁMARA VALENCIA
aayllon@camaravalencia.com / 963 103 987 https://goo.gl/Nb9eji
 
CÁMARA ALICANTE
turismo@camaralicante.com / 965 148 646 – https://goo.gl/6qT8Rk
 
CÁMARA CASTELLÓN
tprim@camaracastellon.com / 964 356 500 – https://goo.gl/Mqy4EW
 pct_01_va
 

calendar

24 de septiembre 2018

map place

Turisme Comunitat Valenciana

clock

18 días