arriba

App Store BookingSuite, noves solucions informàtiques de Booking.com

App Store BookingSuite, noves solucions informàtiques de Booking.com

Booking.com, una de les plataformes de viatges online més importants del món, ha anunciat el llançament de la nova App Store de BookingSuite. L'App Store de BookingSuite ofereix als col·laboradors de Booking.com una àmplia varietat de solucions informàtiques en un sol lloc, que inclou un període de prova gratis i poden implementar-se amb tan sol uns clics.
En un context de continus avanços tecnològics i aparició de nous tipus d'experiències de viatge, les expectatives del client no deixen de canviar. 
D'acord amb un estudi recent realitzat per Booking.com, el 47% dels viatgers de tot el món vol que el desenvolupament tecnològic avançe més ràpid per a millorar la seua experiència de viatge. De fet, quant a avanços específics, el mateix percentatge espera la generalització de nous serveis, com l'accés a l'allotjament sense clau en 2019. Malgrat aquest creixent interès, entre els hotels de grandària mitjana i xicoteta que actualment utilitzen la tecnologia, solament el 27% ho empra en relació amb l'experiència del client durant l'estada, i tan sol el 11% ofereix accés a l'allotjament sense claus.
Per a ajudar als proveïdors d'allotjament a satisfer aquesta demanda creixent i capacitar-los per a oferir una experiència còmoda i basada en tecnologia als seus clients, Booking.com ha llançat la nova App. Es tracta d'una solució per als proveïdors d'allotjament, ja que facilita l'accés a les eines informàtiques que necessiten, mostrant les més adequades per al seu negoci en un context en el qual l'oferta és tan àmplia que pot arribar a ser confusa i, a més, ofereix la possibilitat de provar-les gratis.
Quant als proveïdors, l'App Store, les API de BookingSuite i els productes d'un sol inici de sessió (SSO, per les seues sigles en anglès) permeten arribar a nous clients i mercats a través d'una plataforma escalable i de la integració amb Booking.com, que garanteix la seguretat en la transmissió de dades, la traducció de la informació dels seus productes a més de 40 idiomes i facilita la gestió, connexió de dades i cobrament de quotes.
Més informació