11/07/2019

Booking.com publica un estudi sobre preferències i necessitats viatgeres de la Generació Z

La Generació Z, amb edats compreses entre els 16 i els 24 anys, no solament té el poder de modelar el món, sinó que també vol començar a descobrir-ho. Molts han predit ja el comportament d’aquesta generació, que ha sigut objecte d’una gran especulació, però què diuen els seus integrants?
En un món cada vegada més connectat, en el qual viatjar és més fàcil que mai, Booking.com, el líder digital del sector que connecta als viatgers amb l’oferta més àmplia d’allotjaments increïbles, una gran varietat d’experiències úniques i opcions per a moure’s fàcilment, ha realitzat un estudi global amb quasi 22.000 participants de 29 mercats per a conèixer millor el perfil del viatger de la Generació Z, un estudi que ha revelat no solament els seus plans de viatge, sinó també la relació entre aquests i les seues aspiracions en la vida.
Encara que molts integrants de la Generació Z acaben de complir la majoria d’edat, ja tenen molt clars els seus plans de viatge. La Generació Z és optimista en tot el que es refereix a viatjar i el 72% dels espanyols sent emoció en pensar en els viatges que farà en el futur.
El 55% planeja visitar almenys tres continents diferents en els pròxims deu anys i el 44% vol estudiar o viure en un altre país (un 50% de dones vs. un 33% d’homes).
La Generació Z és un grup atrevit, doncs el 58% vol viure aventures durant els seus viatges, per exemple, fent parapent o puenting, i el 58% planeja visitar o fer senderisme per un lloc remot.
Aquesta generació també és la que té més probabilitats de multiplicar les seues habilitats aprenent alguna cosa nou mentre viatja al llarg dels pròxims deu anys (33%). A més de l’interès per desenvolupar noves aptituds, el 62% dels membres espanyols de la Generació Z opina que viatjar pel seu propi país ajuda a conèixer-se millor a un mateix.
 
Llegir informe complet