02/07/2019

Cases Noves, únic establiment d'Espanya amb un 10 sobre 10 en Booking.com

Cases Noves -Boutique Accommodation- Adults only al Castell de Guadalest, s’ha convertit en el primer allotjament d’Espanya que aconsegueix un 10 sobre 10 en els Guest Review Awards de Booking.com. Aquesta puntuació l’ha aconseguit gràcies a més de 200 comentaris i puntuacions dels seus clients. Cases Noves compta a més amb altres cinc Travellers Choice de Tripadvisor.
El programa dels Guest Review Awards és un reconeixement anual de Booking.com als col·laboradors per la seua hospitalitat excepcional i després de realitzar una anàlisi de les puntuacions que deixen els clients després de la seua estada.
En aquest sentit, la puntuació de Cases Noves fins a 2016 era de 9.8 sobre 10. En els anys següents, 2017 i 2018, la puntuació va pujar a 9.9. Enguany, finalment amb un 10 sobre 10 ha aconseguit l’excel·lència.
2'0190702_cases noves 3
Booking.com és capdavanter en la indústria de la comercialització de llits, ofereix més d’un milió d’allotjaments en 230 països, i cada any reconeix a aquells allotjaments que ofereixen un servei excepcional, testificat per les puntuacions que atorguen els clients en les opinions que deixen en Booking.com. Els clients avaluen a l’hotel en temes com la ubicació, el personal, la neteja, el confort de les seues instal·lacions, els serveis oferits i la relació qualitat preu.
Cases Noves -Boutique Accommodation- Adults only al Castell de Guadalest, es tracta d’un allotjament rural típic de la Marina Baixa, amb parets de pedra originals i bigues de fusta. A més, disposa d’una terrassa solárium amb vista a la vall del Castell de Guadalest i a la Badia d’Altea.
L’aposta tecnològica sempre ha sigut total malgrat el poc volum d’habitacions. De fet, va ser el primer allotjament a Espanya a implantar iPads en habitacions l’any 2014, amb eines per a l’ús de clients com a reserva de sopar, comunicació directa amb l’hotel o informació turística de la zona. En 2017, l’hotel va afegir Apple TV en totes les habitacions.
 
Cases Noves - Booking