07/02/2019

Check in i check out, Book on Google i Price Insight, novetats de Google en la cerca d'allotjament

Afegir les hores check in i check out a la seua llista d’empreses d’allotjament, ampliar la seua secció Reserva amb Google a més activitats turístiques i reforçar la funció Price Insight són les tres novetats que Google ofereix als usuaris quan cerquen un hotel.
Tal com ha avançat la companyia, a partir d’ara afegiran les hores d’entrada i eixida dels establiments turístics -check in i check out- a la seua llista d’empreses en Google My Business, una funció que apareix quan els usuaris cerquen allotjament en la Cerca de Google o en Maps. Aquesta informació és molt important ja que permet als clients conèixer el moment en el qual les habitacions estan preparades o han d’eixir d’elles.
A més, Google està expandint el seu programa Reserva Amb Google (Book on Google) a noves indústries, incloses les reserves de tours i activitats. Book on Google és l’interfície de Google Hotel Ads, que permet als clients realitzar les seues reserves sense eixir de Google. Es tracta d’un Facilitated Bookings, la qual cosa suposa un canvi substancial respecte al model de metabuscador tradicional on es redirigeix a l’usuari a la web dels hotels o de les OTA per a finalitzar la reserva.
Finalment, el servei de Price Insights per a hotels està sent provat també en Desktop amb els gràfics de comparació de mercat, avaluació de preus quan reservar. A part, Price Insights agrega comparacions de preus d’hotels al gràfic de coneixements i inclou una trucada a l’acció hipervinculada Explore Insights, la qual cosa porta als usuaris a una pàgina de comparació de mercat mostrant les tarifes dels competidors propers en el mateix interval de dates.