23/05/2018

Colomer destaca que “des d’Invat·tur Emprèn fomentem i facilitem l'emprendimiento en turisme de base tecnològica i innovadora”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que des del programa ‘Invat·tur Emprèn de l’Agència Valenciana del Turisme «fomentem i facilitem l’emprendimiento en turisme de base tecnològica i innovadora».
Així s’ha pronunciat Francesc Colomer en la presentació de l’informe de situació de l’ecosistema ‘Invat·tur Emprèn’.
En aquesta línia, Colomer ha explicat que Invat·tur Emprèn «és un projecte significa la creació d’un ecosistema de caràcter tecnològic vinculat al turisme».
Colomer ha assenyalat que «hem de saber interpretar aquests temps de la cultura digital, avui el turista utilitza la tecnologia abans, durant i després del viatge per a triar i per a valorar» al mateix temps que ha ressaltat que «el turisme ha d’estar lligat també a l’economia del coneixement i a les aplicacions tecnològiques per a fer possible que l’experiència a la Comunitat Valenciana siga més gratificant».
El responsable de Turisme ha posat l’accent en la importància de «recolzar i impulsar noves iniciatives». Per a Colomer, «és important contagiar i viralizar l’impuls a nous projectes, i des de la Generalitat, a través d’Invat·tur Emprèn estem possibilitant l’èxit de nous projectes tecnològics lligats al turisme».
Així mateix, el secretari autonòmic ha posat l’accent que «la nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat, aprovada aquest dimecres pels Corts, reforça molt la dimensió innovadora, de recerca i de coneixement».
En aquesta línia, ha recordat que la nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat «presenta una proposta de valor i un relat que crea condicions per a transformacions necessàries i parla d’innovació, de professionalitzar, d’ecosistemes de gobernanza, a més de flux d’idees entre el públic i el privat».
Invat·tur Emprèn
Invat·tur Emptrende és l’eix d’actuació en matèria d’emprendimiento, tecnologia i turisme que desenvolupa l’Agència Valenciana del Turisme a través de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) en col·laboració amb un ampli nombre d’institucions i organismes de la Comunitat Valenciana.
A més, Invat·tur Emprèn és un projecte integral que ofereix als emprenedors en les seues diferents fases de maduresa, formació específica i recolze en diferents temes. Tot açò, amb l’objectiu d’acompanyar-los en el desenvolupament del seu model de negoci per a constituir-se com a empresa.
Empreses, pimes i autònoms a les quals orientem perquè contribuïsquen en breu a ser partícips de l’estratègia de millora de la competitivitat del sector i de la transformació digital de la indústria turística de la Comunitat Valenciana.
La línia de treball està orientada, a més, a fomentar i facilitar l’emprendimiento en turisme de base tecnològica i innovadora. cal destacar que recentment ha donat començament una nova edició del programa amb la participació de 33 iniciatives que rebran formació i suport per a acompanyar-los en tot el procés de desenvolupament i engegada d’idees.