27/11/2017

El Campello guanya el primer premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana

 
L’Oficina Tourist Info El Campello, amb el seu projecte Turisme Inclusiu, ha sigut la guanyadora del Primer Premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana. Al certamen han participat vuit projectes de les oficines d’Alcoi, Aiora, Camp del Túria, Finestrat, Elda i Petrer, Oliva, València i El Campello.
El projecte guanyador proposa el reforç dels valors d’hospitalitat i accessibilitat i excel·lència, oferint serveis, eines i productes per a tots: Turisme Inclusiu. Per a açò, s’empran, entre altres accions, solucions tecnològiques, sense oblidar formats clàssics com a fullets. A més és un projecte perfectament adaptat al conjunt de la Xarxa Tourist Info.
A més, les Oficines Tourist Info Elda i Tourist Info Petrer, amb el seu projecte Dia 37, s’han alçat amb l’Accésit. Dia 37 representa una proposta on es reforcen els valors de creativitat, sostenibilitat i excel·lència, generació de nous productes, i cooperació entre destinacions turístiques a través de les seues Oficines Tourist Info.