13/09/2018

El programa d'emprendiment en turisme de la Comunitat Valenciana s'impartirà per primera vegada a Gandia

La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha presentat la primera edició del Programa de Creació i Impuls d’empreses Turístiques que es realitzarà en UrbaLab Gandia, un espai dedicat a la innovació gestionat per l’Ajuntament. En la presentació han participat també l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el director de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), Francisco Juan.
Invat·tur Emprèn és el programa de Turisme Comunitat Valenciana que impulsa, a través d’Invat·tur, l’emprendimiento turístic, innovador i de base tecnològica. Per a la directora de Turisme, «la acceleració de nous projectes empresarials contribueix a generar nova ocupació i avançar feia el canvi de model que impulsem per a consolidar un turisme basat en la innovació, la sostenibilitat i l’accessibilitat».
El programa de Creació i Impuls d’empreses Turístiques inclou nou mòduls que van des dels recursos humans, passant per màrqueting, comunicació, venda, prototipado fins a la validació. Les sessions es realitzen un dia a la setmana i començaran el 4 d’octubre. Les classes són impartides per professionals i experts d’avalada experiència en noves tecnologies, innovació, creativitat i gestió empresarial.
Per Invat·tur Emprèn han passat fins al moment des de la seua creació en 2013 més de 300 participants amb 200 projectes empresarials.