15/01/2018

El robot de LG que vol retirar als empleats dels hotels

 
Després de la presentació de la línia de robots de la companyia fa un any, LG Electronics ha presentat tres robots de treball més en CES 2018. Aquests robots han sigut desenvolupats específicament per a ús comercial en hotels, aeroports i supermercats.
La nova línia de robots CLOi, Serving Robot, Porter Robot i Shopping Cart Robot segueixen els passos de l’Airport Guide Robot i Airport Cleaning Robot que recentment van completar les seues proves en l’Aeroport Internacional Incheon de Corea.
L’objectiu de Serving Robot és oferir menjars i begudes als hostes i clients en hotels i sales d’aeroports de manera ràpida i eficient. El robot pot lliurar aliments o refrigerios durant tot el dia i, amb la seua safata lliscant incorporada, presentar la safata al client per a facilitar la seua extracció. Una vegada que es confirma el lliurament, el robot torna a la seua ruta.
Dissenyat per a lliurar equipatge a les habitacions dels hostes, el Robot Porter minimitza els inconvenients que poden resultar d’un servei lent i de llargs temps d’espera durant una estada en un hotel. El Porter Robot també pot gestionar el check in, el check out i el pagament.
Els robots CLOi de LG es desenvoluparan en paral·lel als productes ThinQ, la marca d’intel·ligència artificial de LG para electrònica de consum i electrodomèstics.
“Como part important del nostre creixement futur, LG es compromet a ampliar la seua cartera de robots amb la finalitat d’oferir comoditat real i innovació a la vida dels nostres clients”, explica Ryu Hye-jung, cap de la divisió de negocis de solucions intel·ligents de LG ‘s Home Appliance & Air Solutions Company. “Seguirem desenvolupant una àmplia gamma de productes en robots comercials i domèstics mentre cerquem noves oportunitats per a contribuir a l’avanç de la indústria de la robòtica”.
 
Font Smarttravel