12/03/2019

Google impulsa un nou planificador de viatges

Google ha llançat noves funcions de reserves en vols i hotels sense cost addicional. Un reportatge publicat per la periodista Raini Hamdi en la revista Skift apunta una sèrie de novetats en la interfície que Google mostra als seus usuaris totes les opcions en la cerca de viatges.
El nou planificador de viatges té un disseny pensat específicament per al mòbil i el seu objectiu és facilitar l’accés ràpid a tota la informació sense eixir de Google. I a més una de les característiques principals d’aquest cercador és la preferència del preu com a factor clau en els resultats. El filtre de preus ajuda als clients a trobar vols en Google a qualsevol detino en funció del seu pressupost.
En l’escriptori, els clients també poden triar un hotel en una ubicació convenient i prop dels punts de referència rellevants mitjançant Google Maps.
A més, en alguns mercats, una pestanya per a vols ja està disponible, per la qual cosa els clients que han reservat hotels poden simplement passar a reservar vols, i viceversa.
Segons Skift, est és un espai que cada vegada té major protagonisme i que, encara que pot veure’s com una possible amenaça per a les OTA’s, en realitat es tracta d’una oportunitat de distribució i màrqueting per als proveïdors d’allotjament.
Article Skiftz