arriba

Holidu llança una Instant App en el sector del turisme

Holidu llança una Instant App en el sector del turisme

Holidu, el motor de cerca d'apartaments, llança una Instant App per a Android, que permet als usuaris utilitzar el servei sense necessitat d'instal·lar l'aplicació i ocupar espai en la memòria del mòbil. Holidu és la primera empresa alemanya del sector de viatges que llança una aplicació instantània d'aquestes característiques, unint-se d'aquesta forma al rànquing d'empreses amb Instants Apps, la qual cosa significa un gran pas cap a l'evolució de les experiències amb el mòbil.
D'aquesta manera, l'usuari pot tenir una experiència ràpida, d'alta qualitat, ben dissenyada, d'alt rendiment, amb grans capacitats i, el més important, amb només un toc. A més, permet botar a una activitat específica dins d'una aplicació que no tenen instal·lada, simplement fent clic en una URL.
Els usuaris són poc inclinats a instal·lar aplicacions per desconèixer sobre què esperar d'elles i per problemes d'espai en el mòbil. No obstant açò, les empreses turístiques consideren que les Instant Apps són especialment importants, ja que l'estacionalitat és molt gran. “Sabem que la gent no necessita les mateixes aplicacions durant tot l'any”, ha precisat el director tècnic d'Holidu, Michael Siebers. “Per que els viatgers no fan una reserva cada dia, ni cada setmana, ni fins i tot cada mes, ho fan en un o dos moments específics a l'any”, ha explicat.
En aquest sentit, Siebers ha assegurat que ara es poden cercar lloguers vacacionals i fer reserves sense haver d'accedir a través d'una pàgina adaptada al móvil.
La quantitat d'usuaris que cerquen i reserven a través del mòbil creix dia a dia en tots els països. A més, i especialment entre les generacions més joves, hi ha qui utilitza únicament els seus telèfons i ni tan sols usen ordinadors.
El més difícil en la creació d'una aplicació instantània és mantenir la seua grandària per sota del límit de 4 MB que estableix Google. La grandària d'aplicació és essencial i ha de ser el més xicotet possible, encara que mantenint una experiència intuïtiva i envolupant a la qual els usuaris estan ja acostumats, sense interrompre el ritme de l'usuari amb pantalles en càrrega.
Per a accedir a la Instant App d'Holidu, els usuaris simplement han de cercar “Holidu” en Google Play i pressionar en el botó “Probar ahora”. Està disponible en 11 idiomes i com les Android Instant Apps és compatible amb els últims models, a partir d'Android 5.0.