24/01/2018

Informe Deloitte: les cinc tecnologies que més impactaran en el futur dels viatges

Les reserves brutes de la indústria global dels viatges van aconseguir 1,3 bilions d’euros en 2017, convertint-se en un dels sectors més importants i de més ràpid creixement al món. En considerar les contribucions econòmiques indirectes, els viatges i el turisme representen ara un 10,2 per cent del PIB mundial.
Segons l’últim informe de tendències de Deloitte per a la indústria turística, la influència de tecnologies emergents pot desbloquejar solucions increïbles, en primer lloc, per a les aerolínies, específicament en punts problemàtics tals com a punts de control de seguretat, sistemes d’equipatge o l’optimització de rutes, mitigant l’impacte de demores climàtiques i fallades en els equips.
Tecnologies com l’Internet de les coses (IoT), la robòtica, la impressió 3D, el seguiment d’actius i la força laboral intel·ligent, poden alleujar els punts febles entorn del mal funcionament dels avions, per exemple, a través de la detecció i notificació en l’aire. Així, durant el vol, el propi avió envia un missatge al sòl sobre la part que no funciona bé per a la seva reparació a la seva arribada.
Font: Smarttravel