29/11/2017

Innovació i Competitivitat Turística a Alacant i Benidorm

  
Reconèixer tendències en innovació, a través de casos d’èxit i convertir-les en una oportunitat per a generar negoci turístic són els objectius de les jornades sobre Innovació i Competitivitat que s’han celebrat aquesta setmana a Alacant i Benidorm. Mig centenar de persones han participat en aquest programa, dirigit a autònoms, pimes, emprenedors, empreses turístiques, i agents locals del turisme.

El programa, finançat per l’Agència Valenciana de Turisme a través d’ACCETUR i pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea (FEDER) i gràcies a un conveni amb el Consell de Càmeres, ha analitzat les tendències en innovació, mitjançant l’exposició d’experiències d’èxit i les eines necessàries per a la generació de negoci turístic a la Comunitat Valenciana, establint una visió conjunta.
En la primera jornada, la de Tendències i Experiències en Gestió d’Establiments d’Hostaleria, Restauració i Gastronomia, celebrada a Alacant, es van mostrar en primera persona casos d’èxit d’empreses innovadores de la província d’Alacant, en allotjament, restauració i gastronomia.
L’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) ha acollit la segona jornada sota el títol de Geoposiciona la teua empresa en el teu destinació turístic amb Google amb Gerson Beltrán, la proposta de la qual ha sigut aconseguir que les empreses participants milloren la seua geoposicionamiento en Internet.