23/07/2019

Invat·tur inicia els treballs tècnics per a convertir Morella en destinació intel·ligent

L’Oficina Assistència Tècnica a destinacions intel·ligents de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) i l’ajuntament de Morella inicien el desenvolupament dels treballs tècnics, que convertirà al municipi en Destinació Turística Intel·ligent.
 
L’objectiu és definir un horitzó estratègic que permeta a Morella impulsar la seua competitivitat turística en el marc del model de turístic intel·ligent de la Comunitat Valenciana i amb açò servir d’exemple per a altres destinacions de l’interior de la província de Castelló.
 
20190721_Morella
 
Morella forma part de la Xarxa DTI-CV des del passat mes de desembre i, en aquests moments, es troben en la primera fase del treball, realitzant l’anàlisi d’informació relacionada amb la seua planificació i ordenació territorial i turística, així com emplenant l’autodiagnòstic d’indicadors DTI, elements bàsics per al disseny del pla director que portarà al municipi a consolidar la seua evolució en la Xarxa DTI-CV.
 
La reunió d’inici del projecte que va tenir lloc a València va comptar amb la participació de l’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés, la regidora de Turisme Mari Carmen Escuder i la tècnic Amparo Quesada, a més del director d’Invat·tur Francisco Juan i el responsable del projecte DTI-CV, David Giner. També Rubén Arnandis i Sandra Schubert, de la consultora Solumed.