13/02/2017

Invat·tur modernitza la seua gestió amb la implantació d'Iristrace, una nova eina de planificació

 
L’Institut Valencià de Tecnologies Turísticas (Invat·tur) ha implantat Iristrace, una eina tecnològica de planificació i de gestió econòmica i esdeveniments adherida a Invat·tur Emprèn, que modernitza el treball i és aplicable tant a destinacions com a empreses turístiques. Iristrace és una programari en el núvol (SasS) accessible des de qualsevol navegador d’escriptori, que a més, té aplicació mòbil i Tablet per als sistemes operatius més utilitzats: Android, iOS i Windows phone.
 
Iristrace és un projecte adherit a Invat·tur Emprèn i que s’ha testat en el propi institut. A més ha començat a aplicar-se també en alguns establiments hotelers de la Comunitat Valenciana, i en breu està prevista la seua implantació en la xarxa d’informació turística de la Comunitat Valenciana, Tourist Info. L’eina ofereix solucions a auditors, directors de qualitat i controladors del sector turístic.
 
La directora general de Turisme, Raquel Huete, considera que per a Invattur, Iristrace és estratègic en el marc del suport a la I D i, a l’emprendimiento i conseqüent amb els objectius d’Invat·tur. Huete ha assenyalat també que es preveu que a mitjà termini s’integre en el projecte de Destinacions Turístiques Intel·ligents CV. I és que Iristrace es presenta com una gran oportunitat ja que permet agilitar i millorar la gestió, fomenta la qualitat turística gràcies a les noves tecnologies i garanteix els nivells de de compliment per a mantenir diferents distintius com a ISO 9001, ISO 14000, EFQM, Q Qualitat Turística i APPCC.
 
Iristrace optimitza la recollida de dades en establiments hotelers i gràcies a la seua aplicació mòbil, agilita la forma en la qual es recopilen les dades provinents de formularis, inspeccions, controls o auditories, obtenint la informació en temps real en la central. De fet, gràcies a optimitzar la recollida de dades, es pot obtenir d’una primera ullada les estadístiques de l’establiment i pot, amb un sol clic, veure l’informe.
 
A més Iristrace permet tenir un control absolut de les operacions garantint el compliment d’estàndards i l’adequada resolució de les petites incidències del dia a dia. Açò es tradueix en un major rendiment dels empleats i una millora significativa en la qualitat de servei que s’ofereix.