arriba

Invat·tur modernitza la seua gestió amb la implantació d'Iristrace, una nova eina de planificació

Invat·tur modernitza la seua gestió amb la implantació d'Iristrace, una nova eina de planificació

 
L'Institut Valencià de Tecnologies Turísticas (Invat·tur) ha implantat Iristrace, una eina tecnològica de planificació i de gestió econòmica i esdeveniments adherida a Invat·tur Emprèn, que modernitza el treball i és aplicable tant a destinacions com a empreses turístiques. Iristrace és una programari en el núvol (SasS) accessible des de qualsevol navegador d'escriptori, que a més, té aplicació mòbil i Tablet per als sistemes operatius més utilitzats: Android, iOS i Windows phone.
 
Iristrace és un projecte adherit a Invat·tur Emprèn i que s'ha testat en el propi institut. A més ha començat a aplicar-se també en alguns establiments hotelers de la Comunitat Valenciana, i en breu està prevista la seua implantació en la xarxa d'informació turística de la Comunitat Valenciana, Tourist Info. L'eina ofereix solucions a auditors, directors de qualitat i controladors del sector turístic.
 
La directora general de Turisme, Raquel Huete, considera que per a Invattur, Iristrace és estratègic en el marc del suport a la I D i, a l'emprendimiento i conseqüent amb els objectius d'Invat·tur. Huete ha assenyalat també que es preveu que a mitjà termini s'integre en el projecte de Destinacions Turístiques Intel·ligents CV. I és que Iristrace es presenta com una gran oportunitat ja que permet agilitar i millorar la gestió, fomenta la qualitat turística gràcies a les noves tecnologies i garanteix els nivells de de compliment per a mantenir diferents distintius com a ISO 9001, ISO 14000, EFQM, Q Qualitat Turística i APPCC.
 
Iristrace optimitza la recollida de dades en establiments hotelers i gràcies a la seua aplicació mòbil, agilita la forma en la qual es recopilen les dades provinents de formularis, inspeccions, controls o auditories, obtenint la informació en temps real en la central. De fet, gràcies a optimitzar la recollida de dades, es pot obtenir d'una primera ullada les estadístiques de l'establiment i pot, amb un sol clic, veure l'informe.
 
A més Iristrace permet tenir un control absolut de les operacions garantint el compliment d'estàndards i l'adequada resolució de les petites incidències del dia a dia. Açò es tradueix en un major rendiment dels empleats i una millora significativa en la qualitat de servei que s'ofereix.