20/07/2018

L'ADESTIC obri termini per a la presentació de propostes d'assistència i representació tècnica

L’Agrupació Innovadora de les Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (ADESTIC) ha obert termini per a la recepció d’ofertes de propostes de serveis professionals per a l’assistència i representació tècnica.
Fins al pròxim 2 d’agost estarà obert el termini per a totes aquelles empreses i professionals especialitzades en gestió turística que estiguen interessats en els serveis d’assistència i representació tècnica de l’ADESTIC.
ADESTIC pretén impulsar a curt, mitjà i llarg termini un desenvolupament turístic col·laboratiu i sostenible, a través de projectes d’innovació, que comporten desenvolupament d’actuacions conjuntes, enfortiment de l’oferta tecnològica i la introducció d’innovacions i noves tecnologies des de les empreses en línia amb les Destinacions turístiques intel·ligents. Per a açò l’ADESTIC necessita donar-se a conèixer i consolidar un grup d’empreses i institucions integrants que permeten disposar d’una massa crítica que represente a tota la Comunitat Valenciana i a la innovació en el sector turístic. A més, ha de disposar d’un pla estratègic adaptat i dinamitzat com el fil conductor per al desenvolupament de totes les actuacions dirigides a la consecució dels seus objectius.
Aquesta oferta pública suposa la cobertura de tots aquests serveis fins a final d’any 2018, i s’ha de presentar memòria detallada per a la realització de les activitats.
Les propostes han de dirigir-se en format paper o digital a:
ADESTIC: Edif. Invat·tur, 3ª planta
Passege Tolls, 2. 03502 Benidorm
A/A. Junta Directiva – Presidència ADESTIC.
Referència: Assistència ADESTIC
Al correu electrònic adesticv@gmail.com, amb l’assumpte: Proposada Serveis Assistència ADESTIC.
Més informació:
– Document d’oferta pública per a la contractació dels serveis professionals d’assistència i representació tècnica de l’ADESTIC.
– Sobre l’ADESTIC: document de presentació
– Per a dubtes i consultes: adesticv@gmail.com