25/04/2017

L'Agència Valenciana del Turisme participa en la Startup Ole de Salamanca, un esdeveniment on mostrarà l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana

L’Agència Valenciana del Turisme participa amb quatre projectes adherits a Invat.tur Emprèn en l’esdeveniment Startup Ole que se celebra a Salamanca els dies 26 i 27 d’abril. Startup Ole connecta a startups i Pimes innovadores de caràcter tecnològic i digital amb corporacions, inversors, acceleradores, universitats, administracions públiques i mitjans de comunicació de tota Europa.
El secretari autonòmic de Turisme ha destacat la importància que Invat.tur Emprèn participe en esdeveniments com el Startup Ole, “ja que és un programa orientat al desenvolupament i generació de noves empreses turístiques innovadores i de base tecnológica”.  El secretari ha assenyalat que “debem seguir apostant per la innovació i avançar-nos al futur en un mercat que es troba en permanent canvi”.
Colomer ha recordat que “Invat·tur Emprèn està obert a tot aquell que desitge emprendre o impulsar els seus projectes empresarials i que necessiten suport per a convertir-los en realitat”.
A més de la Comunitat Valenciana, en aquesta edició participen importants agents clau en el món del turisme com Trivago, Amadeus, Segittur, Customia, BeOnPrice i grans corporacions com Amazon, Telefónica, Repsol, Iberdrola, Endesa, Global Exchange, Ferrovial, PWC o Viewnext.
L’esdeveniment comptarà també amb la presència d’alguns dels empresaris de major prestigi i repercussió en el món de l’empreniment i de la creació d’ocupació a Espanya, com Rodrigo del Prado, CEO de BQ, companyia capdavantera en la creació de dispositius mòbils; Carlos Barrabés, fundador de barrabes.com i un dels majors experts en empreniment tecnològic a Espanya i en l’àmbit internacional Fermín Albadalejo Cabada, president de CEAJE (Confederació Espanyola d’Associacions de Joves Empresaris).
Durant els dies de celebració es preveu la realització d’un pitching on un centenar de startups, entre elles les presentades per Invat·tur
Emprèn (Pay-in, Olé València, Howlanders i Runators), presentaran la seua empresa i podran optar fins a 40.000 euros d’inversió. També s’informarà sobre els fons i vies d’ajudes de la Comissió Europea, així com la celebració d’un Network d’Universitats de Startup Europe Universities per a basar en treball previ com a SEC2O (2700 assistents en 35 universitats).
Startup Ole se celebra en l’Hospedería Fonseca, un edifici històric que forma part dels 800 anys de la Universitat de Salamanca, on es barrejarà durant dos dies historia amb tecnologies i passat amb futur.