06/01/2019

L'App dels Moros i Cristians de Villena, finalista en el concurs The AppTourism Awards de Segittur

Segittur ha seleccionat als finalistes de The AppTourism Awards, els premis dels quals es lliuraran el 24 de gener en el marc de Fitur Know How & Export. S’han presentat al concurs 48 aplicacions turístiques (26 nacionals i 22 estrangeres), de les quals han sigut triades tres per cada categoria: guia de destinació, serveis turístics i Turisme temàtic.
L’App dels Moros i Cristians de Villena ha sigut seleccionada en la categoria de guies de destinació i competirà amb Arkikus-Santa Catalina i Pilgrim Camí de Santiago. En serveis turístics ho faran Melià, Hoomvip-Availroom i Viatges Transvia, mentre que en Turisme temàtic els seleccionats són Sant Lorenzo de l’Escorial 360, Camí de Santiago- Pelegrí Online i App del Crucerista. En l’apartat internacional, en guies de destinació estan Gouio, Visitcentroamérica i Turisme Mar del Plata, mentre que en serveis turístics figuren Biduzz, Runnin’city i Becheckin Pro.
20190105_App Villena 2
El concurs d’aplicacions turístiques complirà en 2019 la seua VI edició. En aquests sis anys s’han presentat un total de 600 aplicacions, de les quals el 70% han sigut nacionals i el 30% restant són projectes internacionals. El jurat del concurs estarà compost per representants de Fitur, Segittury TurEspaña, així com per experts professionals del sector de la tecnologia, el turisme, el màrqueting online i la comunicació. El premi consisteix en un guardó que implica el reconeixement de Segittur i Fitur.
El concurs d’aplicacions turístiques complirà en 2019 la seua VI edició.
Més informació