04/03/2019

L'AVI publica la seua convocatòria d'ajudes per a desenvolupar el sistema valencià d'innovació

L’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) ha publicat la seua convocatòria d’ajudes per al desenvolupament i enfortiment del Sistema Valencià d’Innovació. L’objectiu és millorar el model productiu per als exercicis de 2019 i 2020. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 14 de març.
Les ajudes estan dirigides a les empreses amb seu a la Comunitat Valenciana i se centren en àmbits com la Valorització i transferència de resultats de recerca a les empreses, Promoció del talent, Impuls a la compra pública innovadora (CPI), Projectes estratègics en cooperació, Consolidació de la cadena de valor empresarial i Accions complementàries d’impuls. La quantia màxima destinada a finançar les ajudes d’aquesta convocatòria és de 14.136.500 euros.
20190304_Ayudas AVI
Els projectes poden tenir caràcter plurianual i executar-se en un termini de dos anys fins al 31 de desembre de 2020, excepte aquells que es presenten al Programa Accions complementàries d’impuls i enfortiment de la innovació, que tenen caràcter anual.
La tramitació telemàtica es realitza a través de la pàgina web de l’AVI. El termini per a la presentació de sol·licituds comprèn del 22 de febrer al 14 de març de 2019.
Més información