16/04/2018

La cadena valenciana Casual Hotels, millor concepte hoteler en els Premis Hostelco

La cadena hotelera Casual Hotels ha sigut guardonada en els Premis Hostelco 2018 amb el premi al Millor Concepte Hoteler. El premi, que s’ha lliurat en el Museu Nacional d’Art de Catalunya de Barcelona, reconeix a la cadena hotelera valenciana pel seu model disruptivo, la seua forma única d’entendre l’hostaleria i el seu tracte especial al client, les seues famílies i mascotes.
El fundador i CEO de la cadena, Juan carlos Sanjuán, va apuntar en la seua intervenció: “Des de la companyia, estem molt orgullosos que el nostre concepte siga reconegut pel sector”. Sanjuán va assegurar que des dels seus inicis en 2013 sempre han arriscat i apostat per tematizar cada espai. “En cinc anys -va puntualitzar el CEO de la cadena- la nostra cadena s’ha convertit en una empresa d’hotels innovadors”.
Dotze professionals de la indústria turística, presidits per Michael Nowlis, exdirectiu dels hotels Waldorf-Astoria Nova York i Beau-Rivage de Lausana, Suïssa formaven part del jurat dels premis Hostelco.
Casual Hotels explica en l’actualitat amb onze hotels sota el concepte paraigua de turisme urbà, còmode i innovador, distribuïts entre Madrid, València, Màlaga, Sevilla i Bilbao. A més, el seu pla d’expansió en els dos pròxims anys inclou noves obertures a Màlaga, València, Cadis, Còrdova i Sant Sebastià.