30/09/2019

La intel·ligència artificial centra la setena edició del Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis celebrat a Vila-real

L’alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch, ha inaugurat el VII Fòrum Nacional d’Innovació: Big Data i Intel·ligència Artificial, organitzat per la Fundació Globalis.
L’extracció de valor del Big Data, vertader desafiament per a l’empresa és el titular del reportatge que ha publicat Castelló Plaza en el qual puntualitza que ell 90% de la informació generada en la història de la humanitat s’ha generat en els últims cinc anys, per la qual cosa les dades s’han convertit en el petroli del segle XXI.
No obstant açò, el refinat d’aquest nou petroli, el seu processament per a extraure tot el seu valor, és encara un desafiament. Aquesta és una de les conclusions del VII Fòrum Nacional d’Innovació de la Fundació Globalis, que s’ha centrat en Big Data i Intel·ligència Artificial (IA) i que ha tingut lloc aquest dijous en el Teatre els XIII de Vila-real.
Llegir article complet Castellón Plaza