22/11/2018

L'OMT desenvolupa eines per a crear experiències turístiques amb jocs de realitat augmentada

L’Organització Mundial del Turisme (OMT) està col·laborant amb el desenvolupador de jocs en el món real Niantic, per a promoure el turisme mundial mitjançant l’ús d’experiències de joc de realitat augmentada per a telèfons mòbils.
La col·laboració de l’OMT i Niantic, creadora de Pokémon GO i Ingress Prime, s’emmarca en la campanya Viatja. Gaudeix. Respecta (Travel. Enjoy. Respect.) creada per a promoure el turisme com a eina fonamental de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Així mateix, cada activitat estarà dissenyada per a inspirar i recolzar l’exploració, a més de promoure pràctiques de joc segures i responsables per a jugadors de totes les edats.

 20181122_OMT Realidad aumentada 2

Niantic i l’OMT treballaran junts per a combinar el turisme i la realitat augmentada perquè els usuaris de tot el món puguen “viatjar” a diferents llocs del planeta a través dels jocs interactius per a mòbils. Els jocs i les iniciatives mundials de Niantic han congregat a milions de persones de tot el món en esdeveniments en els quals es promou la participació cívica i la diversitat cultural al mateix temps que es posa l’accent en el patrimoni local.
Més informació OMT