05/07/2018

La startup Travelest, empresa adherida a Invat·tur Emprèn, va presentar en el Congrés Mundial de l'OMT la seua app per a optimitzar viatges

Dos dels tres emprenedors, que componen la startup Travelest, empresa adherida al programa Invat·tur Emprèn, van presentar el seu projecte en el Congrés que l’Organització Mundial del Turisme va celebrar a Oviedo el passat mes de juny. Travelest és una app per a optimitzar rutes turístiques en ciutats en funció de les preferències dels usuaris. L’empresa, impulsada per Alejandro Limite, Vladimir Strilets i Alejandro López, ha sigut a més una de les guanyadores de la IV edició del programa Santander Explorer.
El premi del Santander Expplorer consisteix en un viatge a Silicon Valley, on assistiran a xarrades en prestigioses universitats com Standford o Berkeley, podran establir contacte amb inversors i visitar empreses tecnològiques capdavanteres com Google, Facebook, LinkedIn o Airbnb. Després del viatge, els emprenedors assistiran a la final internacional dels premis Santander Explorer 2018, on un jurat seleccionarà els tres millors projectes, que rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros respectivament per a accelerar les seues iniciatives empresarials. També seleccionaran als guanyadors dels premis especials patrocinats per Fundació EY i Indra.
Presentació en el congrés Mundial OMT
La presentació de l’app en el Congrés de l’OMT va suposar un recolzament al projecte. Tal com ha assenyalat Alejandro Limite, va ser una gran oportunitat per a la startup
La gestió de destinacions turístiques basada en dades va ser el títol de la conferència que els emprenedors van oferir davant experts en turisme de tot el món. En la seua presentació van desgranar l’aplicació, dirigida a oferir als usuaris rutes optimitzades per a conèixer els llocs més destacats d’una ciutat en funció del temps del que disposen, les seues preferències per a la visita i l’origen o destinació seleccionada.
Segons els seus promotors, l’aplicació Travelest estarà disponible en les pròximes setmanes. Encara que inicialment estava previst el seu testeo en diverses localitats de la província d’Alacant, esperen poder ampliar prompte l’àmbit.