06/02/2019

Lanzadera impulsa Komodore, un assistent virtual per a lloguers turístics

Komodore, una startup allotjada en Lanzadera ha desenvolupat un programari basat en intel·ligència artificial per a ajudar als gestors d’allotjaments turístics a millorar l’experiència dels seus hostes. Es tracta d’una aplicació que ofereix una atenció automàtica i personalitzada durant les 24 hores del dia i els set dies de la setmana.
Gestionar les reserves, respondre a dubtes dels hostes, detectar necessitats i proposar els plans i visites aprofitant al màxim el poc temps disponible per a gestionar el negoci era el repte que s’ha plantejat, Miguel Escobar, impulsor d’aquest projecte.
Aquesta app, que compta amb el suport de l’acceleradora de startups impulsada per l’empresari Juan Roig, ofereix serveis als clients de lloguers turístics, atén les seues peticions fins i tot des d’abans del check-in i els posa en contacte amb els propietaris, per la qual cosa permet estalviar temps i diners a ambdues parts.
migueescobar-1
Komodore és un programari basat en intel·ligència artificial que ajuda a gestors d’allotjaments turístics a millorar l’experiència dels seus hostes.
Komodore asisteix als hostes de forma automàtica i personalitzada, filtra les seues incidències, comercialitza serveis de valor afegit i facilita una guia turística i un manual de l’allotjament, sense necessitat de descarregar-se apps addicionals.
L’assistent virtual genera un llibre de benvinguda amb les dades de la propietat i ho fa arribar a l’hoste amb la reserva perquè puga visualitzar-ho o descarregar-ho. Atén al client a través d’un xat on pot resoldre els seus dubtes. Totes les incidències queden registrades i comunicades de forma immediata, a més indica als hostes el procediment d’eixida i informa al propietari de quan està disponible per a deixar-ho de nou a punt.
Komodore, a més de proporcionar un canal de comunicació directe i privat entre l’amo i l’inquilí, ofereix serveis amb valor afegit, com un manual de l’allotjament o una guia turística de la destinació sense necessitat d’acudir a apps addicionals.
Les tasques més repetitives, protocol·làries i automatizables es deixen en mans de la tecnologia, perquè l’amfitrió aprofite millor l’escàs temps de contacte amb el seu hoste. En aquest sentit, l’aplicació Komodore empodera als gestors dels apartaments, pisos i viles turístiques per a millorar la qualitat del servei, augmentar el grau d’autogestió i aprofitar millor els recursos.