arriba

Les noves eines de viatge de Google poden predir els viatges dels seus usuaris

Les noves eines de viatge de Google poden predir els viatges dels seus usuaris

Google Titan Tech està aprofitant la seua immensa intel·ligència artificial i la seua capacitat d'aprenentatge automàtic per a millorar la seua oferta turística. Una oferta que ho cobreix tot, des de la cerca de vols i hotels fins a recomanacions d'activitats, guies de destinacions i serveis de mapes.
Gillian Morris, fundadora de l'aplicació de cerca de tarifes aèries Hitlist, diu que aquest és un espai en el qual Google està posicionat de manera única per a tindre èxit. "Una de les raons per les quals és tan difícil innovar i brindar experiències satisfactòries en la indústria dels viatges és que les empreses rares vegades saben alguna cosa sobre els seus usuaris". Morris explica que personalització és difícil quan no hi ha una imatge clara del viatger. "Però Google té molta informació a través del seu correu electrònic o confirmacions de vol i açò li dóna avantatge".
No importa quin siga la seua cerca, Google està mirant fins i tot si s'usa assistent de veu, Google Home també escolta. De manera que les cerques aleatòries són les pistes que indiquen a Google on podria estar interessat a anar de vacances. Finalment, el motor utilitza aqueixes cerques per a crear carpetes amb informació sobre hotels, restaurants i activitats que ha investigat anteriorment en destinacions específiques. Si fa clic en qualsevol de les destinacions que ha investigat trobarà les seues consultes de cerca recents, la guia de viatge de Google a la destinació i qualsevol ruta que puga seguir en Google Flights.
A més, si usa una adreça de gmail per a confirmar les seues reserves de vols, Google té una idea clara de quan està viatjant i on. Atès que també té accés a dades de companyies aèries i històrics de l'estat dels vols.
Pot llegir ací l'article complet