arriba

L’Exquisit Mediterrani, nova marca Gastroturística de la Comunitat Valenciana

L’Exquisit Mediterrani, nova marca Gastroturística de la Comunitat Valenciana

L’Exquisit Mediterrani és una nova identitat corporativa de la gastronomia de la Comunitat Valenciana, que el seu objectiu és donar major visibilitat i promoció al producte gastroturístico. La intenció és que la nova marca identifique i aglutine totes les accions de comunicació i posicionament del producte turístic-gastronòmic i servisca de referència per a projectes turístics de base gastronòmica. 
El logotip està basat en els colors de la palmera de la marca Comunitat Valenciana i associada als valors de la dieta, la recepta, la manera de fer i l'hospitalitat en la taula.
És, a més, una marca identificativa de la Xarxa GastroTuristica CV i de les entitats integrades en la mateixa, en convivència amb la marca institucional Turisme Comunitat Valenciana. L'objectiu és que siga un segell distintiu de les empreses, productes, serveis i experiències gastroturísticas que responguen a uns paràmetres de qualitat i autenticitat definits.
En la presentació, el secretari autonòmic, Francesc Colomer, ha assenyalat que “aquesta nova marca es donarà cobertura a totes les accions promocionals del producte gastroturístico Comunitat Valenciana, ja que s'utilitzarà en totes aquelles accions de comunicació promogudes per Turisme CV o en aquelles que es realitzen en col·laboració amb altres entitats, en convivència amb Comunitat Valenciana / Mediterrani en Viu”.
 
Més informació