24/07/2018

Naix ITH Innovation Summit, un espai únic per al sector hoteler

Madrid serà la seu de la primera celebració de l’ITH Innovation Summit, que tindrà lloc el 9 i 10 d’octubre en l’Hotel NH Collection Madrid Eurobuilding. Aquest esdeveniment, promogut per l’Institut Tecnològic Hoteler, ajuntarà en dos dies tot el coneixement que l’ITH posseeix i vol transmetre, creant aquest espai de networking per als principals actors del sector de la innovació i tecnologia turística, tant per a hotelers com per a proveïdors.
Data Game, Cybersecurity, Smart Control i Asset Management són els quatre fòrums que conformaran l’ITH Innovation Summit.
En el Data Gam es tractarà l’ús de la intel·ligència de dades en els diferents àmbits del negoci, ja que mai abans s’havia tingut tanta informació i eines disponibles en el sector hoteler per a conèixer al client.
El fòrum Cybersecurity, sabent que el sector hoteler ocupa el tercer lloc en el rànquing de ciberataques a Espanya, aquest fòrum pretén donar una visió global sobre els possibles riscos i mesures preventives que es poden implementar.
En el fòrum Smart Control es podran conèixer les últimes tendències en domòtica, sistemes d’automatització i control de les funcionalitats de l’edifici.
I, finalment, el fòrum Asset Management serà la posada en comú de la innovació en la gestió d’actius immobiliaris, noves fórmules de finançament, noves tendències en la inversió i en els models de negoci.
A més, l’esdeveniment disposarà d’una zona de showroom, dedicada a l’exposició, i un espai per a tallers i breus ponències, l’Innovation Talks.
ITH Innovation Summit englobarà i tancarà totes les jornades d’aquest cicle en les diferents àrees en què treballa, que van des de sostenibilitat, passant per la innovació i les noves tecnologies i acabarà amb la d’operacions.