07/01/2019

Onze apps que han canviat els hàbits de consum i treball dels seus usuaris, segons Mobile App Daily

Un informe d’Accenture precisa que les aplicacions mòbils actuen com una interfície per a arreplegar les dades i lliurar-los d’una manera intuïtiva. El document afirma que, sense les aplicacions, es perdrien els avantatges de l’internet de les coses i de les tecnologies digitals, com la recopilació de dades dels sensors o l’aplicació de l’analítica a les dades.
El fet de ser productiu mai ha sigut tan fàcil, tot gràcies a les diverses aplicacions que ens permeten respondre correus electrònics ràpidament, realitzar cerques de veu, crear presentacions, actualitzar llistes de tasques, signar i enviar documents, i molt més.
A més, amb aplicacions per a telèfons mòbils com Facebook i Instagram per a xarxes socials, WhatsApp per a missatgeria i Skype para videollamadas, pots mantenir-te connectat amb tots els teus contactes mentre et desplaces.
Finalment, en cas que desitges menjar saludablement, posar-te en forma o aconseguir les teues metes de condició físic, tot pot aconseguir-se descarregant una aplicació de fitness.
Aquesta infografia publicada en Mobile App Daily arreplega les característiques i funcionalitats de les onze apps que, en major mesura, han afectat els nostres hàbits de consum i treballe
 
.mad_61084cb37e
Font: Smart Travel
Més informació