18/06/2019

SEGITTUR participa en el projecte europeu 5G-EVE amb casos pràctics en turisme

SEGITTUR participa en el projecte europeu de 5G, denominat 5G-EVE amb l’objectiu d’identificar nous productes, activitats i oportunitats de negoci dins del sector turístic. En concret està treballant en casos d’ús relatiu al turisme experiencial a través de video 360º i Realitat Virtual.
El projecte 5G-EVE va ser presentat a la convocatòria ICT-17-2018 «instal·lació d’extrem a extrem 5G» emmarcat dins de la convocatòria H2020-ICT-2018-2010, amb la qual es vol contribuir a abordar els principals reptes socials, promoure el lideratge industrial a Europa i reforçar l’excel·lència de la seua base científica.
Aquest projecte, que té com a objectiu validar els KPI de la xarxa 5G a través de proves de xarxa representatives, així com presentar una plataforma de validació per a cas d’usos verticals, pretén aportar solucions de xarxa 5G integrals, començat pels operadors i els proveïdors, però estenent-se a les industrials verticals i les pimes.
5G-EVE aspira a crear les bases per a un desplegament omnipresent de xarxes 5G d’extrem a extrem a Europa. Per a testear les tecnologies, el projecte preveu la seua aplicació a diferents sectors que garantisquen un impacte real del 5G en àmbits com l’energia, el transport, les ciutats intel·ligents, la indústria 4.0 i el turisme.
SEGITTUR ha assumit el lideratge del vertical de turisme amb la finalitat de transformar l’experiència dels participants en esdeveniments o reunions amb la finalitat d’amplificar la seua participació i millorar la seua interacció aprofitant la tecnologia de Realitat Virtual i les qualitats d’immersió del video 360 en temps real.