16/11/2018

Segittur i Fitur convoquen la sisena edició del concurs App Tourism Awards

Segittur, organisme adscrit al Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, i la Fira Internacional de Turisme, Fitur, han convocat la sisena edició de The App Tourism Awards, un concurs per a aplicacions turístiques per a mòbils que s’organitza en reconeixement a la importància que les apps han adquirit per als turistes a l’hora d’organitzar els seus viatges.
L’objectiu del concurs és premiar les millors aplicacions, tant nacionals com a internacionals que, d’una o una altra manera, ajuden a millorar l’experiència del turista en l’organització del viatge.
Les aplicacions poden optar a cinc categories diferents, tres de categoria nacional i altres dues de categoria internacional. Millor guia de destinació nacional, Millor app de turisme temàtica (esportiu, naturalesa, aventura, cultura, enogastronómico) i Millor app de serveis turístics corresponen a la nacional. En la categoria internacional els premis són a la Millor app guia de destinació internacional i a la Millor app internacional de serveis turístics.
Cal assenyalar que en total en les cinc edicions anteriors van presentar candidatura més de 500 aplicacions, de les quals el 70% van correspondre a la categoria nacional i el 30% a categoria internacional.
El jurat del concurs The AppTourism Awards està compost per experts professionals del sector de la tecnologia, el turisme, el màrqueting online i la comunicació.
El premi consisteix en un guardó que implica els reconeixements a les millors aplicacions turístiques en les seues diferents categories per part de Segittur i Fitur, una de les principals fires de turisme del món.
En la categoria de les apps nacionals, les guanyadores també seran incloses en el repositori d’aplicacions del portal oficial de turisme d’Espanya (www.spain.info).
Les aplicacions interessades a participar han de fer-ho a través del formulari online disponible en la web de Segittur.