21/11/2017

Torrevieja i Benissa Platja s'alcen amb el primer premi del concurs Una visita feliç de la xarxa Tourist Info

 
Les oficines de Torrevieja i Benissa Platja de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana han sigut les guanyadores del concurs Una visita feliç, que s’ha desenvolupat entre els passats mesos de juliol, agost i setembre. El jurat ha visitat 149 oficines de la Xarxa de les tres províncies valencianes. En total s’han realitzat tres visites misterioses per oficina en castellà, valencià, anglès i francès. Els resultats generals han sigut favorables amb una mitjana total de valoració de la Xarxa de 7’75 punts sobre 10.
Les Oficines Tourist Info constitueixen el punt de trobada qualificada entre el turista, el viatger, i l’administració turística en tant prestadora del servei posventa, servei que és parteix integrant del producte turístic valencià.
Un de les aspiracions essencials de la Xarxa Tourist Info, d’acord amb les línies mestres de la política turística de la Comunitat Valenciana, és promoure l’hospitalitat com a principi bàsic i marc de referència per a totes les seues actuacions en turisme.
El concurs s’ha convocat amb l’objectiu, de reconèixer l’excel·lència i l’hospitalitat en l’atenció presencial al turista i atorgar, d’aquesta manera un reconeixement públic a les oficines que han obtingut els millors resultats: Benissa Platja i Torrevieja en primer lloc, seguides d’Aiora i La Vall d’Uixò, en segon i tercer lloc respectivament. El Pilar de la Horadada, El Campello, Cheste, Banyeres de Mariola, San Fulgencio, Onda, Oliva, Cirat i Alcoi també han aconseguit un reconeixement especial.