08/10/2019

Turisme Comunitat Valenciana considera que la Universitat d'Alacant és imprescindible per a aconseguir una destinació de qualitat, sostenible i hospitalari

El director general de Turisme, Herick Campos, ha participat en la celebració del XXV Aniversari d’Estudis de Turisme de la Universitat d’Alacant (UA), al costat del rector, Manuel Palomar, el degà d’Econòmiques, Raúl Ruiz; la vicedegana de la Facultat de Filosofia i Lletres i coordinadora del Grau en Turisme, Paz Such Climent; i el director de l’Institut de Recerques Turístiques, José Luis Gascó. Fernando Vera Rebollo, catedràtic de la universitat d’Alacant i coordinador del Programa de Doctorat interuniversitari en Turisme, ha sigut l’encarregat d’explicar els començaments i secrets dels 25 anys d’història dels estudis de turisme en la Universitat d’Alacant.
El director de Turisme ha destacat la importància «del paper que la Universitat ha tingut per a la competitivitat turística de la província d’Alacant». En aquest sentit, Campos ha assenyalat que «la Universitat d’Alacant apareix en els ‘rànquings’ més destacats en el que a estudis i recerca en turisme es refereix i, sens dubte, s’aconseguiran molts més en el futur i la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, estarà el seu costat per a fer-ho possible».
Campos ha recordat que tant Turisme com la Generalitat tenen com a línies estratègiques aconseguir que la Comunitat Valenciana siga una destinació de qualitat, sostenible i hospitalari, «per al que és imprescindible el coneixement i anàlisi que aporta la UA, així com que la seua formació de qualitat perquè directius, treballadors, gestors de destinacions i empreses aconseguisquen nivells de gestió que ens faça únics, no solament pel clima o el territori, sinó perquè els nostres productes, serveis i empreses ofereixen la millor experiència».
El director general ha indicat que «el president de la Generalitat, Ximo Puig, vol seguir impulsant la cogestió de la política turística, tant amb empreses i representants del sector com amb universitats i ajuntaments».
Herick Campos ha conclòs la seua intervenció explicant que «des de Turisme Comunitat Valenciana, no cap més que desitjar que la brillant trajectòria del turisme en la Universitat d’Alacant, es perllongue en el temps, per a aconseguir-ho». En aquest sentit, ha assegurat que «Turisme estarà al costat de l’excel·lent equip que s’ha conformat en aquesta Universitat per a impulsar els estudis i la recerca en turisme».