arriba

Turisme Comunitat Valenciana impulsa una trentena de projectes empresarials a través d'Invat·tur Emprèn

Turisme Comunitat Valenciana impulsa una trentena de projectes empresarials a través d'Invat·tur Emprèn

Els centres de Turisme (CdT) de València i Alacant van acollir la presentació dels projectes participants en la desè primera edició del programa de Creació i impuls d'empreses turístiques innovadores i tecnològiques, emmarcat dins del projecte Invat·tur Emprèn, que s'ha celebrat al llarg dels últims mesos.
El secretari autonòmic, Francesc Colomer, ha destacat la importància d'aquest programa "perquè està orientat a desenvolupar el potencial creatiu per a promoure i motivar la generació de nous projectes turístics innovadors i de base tecnològica".

Invat·tur Emprèn és un projecte d'emprendimiento pel qual han passat ja més d'un centenar d'emprenedors. En aquesta edició del programa, celebrat a Alacant i a València, són 29 els projectes que han presentat les seues propostes o pitch. En aquesta ocasió, destaca la notable participació de dones emprenedores, ja que són un total de 30 les que lideren projectes empresarials. En 2017, van anar 18 dones les que van participar en el mateix programa.
Colomer ha subratllat que "la Comunitat Valenciana té importants atributs turístics", al mateix temps que ha indicat que "vivim una etapa ideal per a l'engegada de projectes que sàpien posar-los en valor".
Al seu judici, "el repte és que les empreses de base tecnològica vegen el sector turístic com un gran escenari d'oportunitats". Per al secretari autonòmic "el turisme és disseny, tecnologia, recerca, valors, creativitat i innovació"; a més durant els últims anys s'ha configurat com "el motor de transformació social".
Els 29 projectes
AgroLab ofereixen experiències de coneixement agroecológio basades en la recerca de tècniques de producció sostenibles i de recuperació de l'entorn de través de l'oci i l'aprenentatge per a un turisme científic expert i para apassionats de l'agroecologia en general. CEO, Mayte Botella.
Be Kind, app gamificada amb l'objectiu de potenciar i premiar els bons comportaments del turista en els seus viatges a la Comunitat Valenciana. CEO, Natalia Menezes.
Brickstarter, plataforma de crowdfunding immobiliari especialitzat en apartaments turístics, els apartaments es trien acuradament a través d'un logaritme propi basat en el Big Data. CEO, José María Pascual.
Enjoy-traveling, agència de viatges Online i app per al client corporatiu dedicada a la personalització de cadascun dels serveis oferits. CEO, José Vicente Otero.
Experiències KM0, és una gastroexperiencia que posa en valor el producte local respectant el medi ambient i amb una política de residus zero. CEO, José Vicente Pérez.
Funnel Boat ofereix solucions tecnològiques per a cobrir el gap entre tecnologia i digitalització en l'àrea de vendes del sector turístic, basades en la intel·ligència artificial interactuant amb el client. CEO, Ernesto Domenech.
Igualtur, web/plataforma de gestió d'esdeveniments i accions innovadores i personalitzades d'igualtat en i per al Turisme. CEO, Berta Polo.
La finestra a la mar, empresa de gestió d'esdeveniments soci-culturals que ofereix experiències tematizadas amb l'objectiu de dinamitzar i potenciar el turisme cultural característic dels Poblats Marítims de València. CEO, Mª Jesús Martínez.
Lookish Spain ofereix visites virtuals amb fotografies 360 incorporant àudio guies i GPS.CEO, Luiza Dinu.
Mendeyana Travel, OTA per al mercat francés. CEO, Milvia Orellana.
MiceLAB Solutions, plataforma integral de solucions tecnològiques innovadores per a millorar l'experiència en els esdeveniments MICE. Agrupa tot un rang de tecnologies per a esdeveniments: audiovisual, RFID, ponències interactives, chatbots, etc. CEO, Manuel García.
Nasterio, plataforma web especialista en turisme lingüístic i inclusiu amb immersió cultural per a països rus parlants. CEO, Mercedes Remigio.
Naur Reise, especialistes en rutes i experiències en la naturalesa en el pulmó de la Comunitat Valenciana per a turistes germanoparlantes. CEO, Marien Arlandis.
Ocioimpresión aporta la solució tecnològica personalitzada a través de les targetes Javalcards, que a través del mòbil permet als turistes estar connectats i informats de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana. Fàcil de compartir, per whatsapp, telegram, sms, email i xarxes socials. CEO, Roberto Javaloyas.
Ociosear, APPgenda cultural de València. Ofereix les experiències culturals de la ciutat de manera innovadora per al turista cosmopolita. CEO, Eva Marquès.
Puzle Tour, web i app per a realitzar rutes basades en el storytelling gamificadas. CEO, Wilhelmus Goes.
Shanti & experience, plataforma de comercialització online d'experiències conscients. CXEO, Lorena Vélez.
Slow Music & Food, modern sistema de gestió on-line cultural-gastro-musical dirigit a un turisme respectuós amb l'entorn i perllongat en el temps posant en valor la música i gastronomia locals. CEO, Ana Mª Martín.
SmartWE ha sigut desenvolupat per la startup alacantina smartable IoT, SLU. Ofereix un servei de màrqueting per a restaurants, que comença oferint Wifi als clients, estacions de càrrega per a dispositius mòbils, millorant la seua experiència en el local i obtenir el seu feedback per a generar estadístiques, definir accions, obtenir fidelització. CEO, José Francisco Abad.
Squisit, plataforma de programari i marketplace online amb servei de Business Intelligence i Màrqueting Digital per a la internacionalització del sector hoteler PIME a Castelló. CEO, Albert Visedo.
Sun Rides Spain ofereix experiències turístiques equines amb cavalls pura raça espanyola, per a un sector nacional i internacional experimentat en aquesta activitat. CEO, Inmaculada Pérez.
Topspot Adventures, plataforma web de turisme d'aventura i esports extrems que interactua amb el client final i els proveïdors de monitors especialitzats. CEO, Loredana Neves.
Travelest és una aplicació mòbil que permet al turista generar rutes personalitzades i optimitzades en funció dels seus gustos i preferències per a poder visitar el màxim de punts d'interès minimitzant els temps de desplaçament. CEO, Alejandro Limite.
Turisme a Castelló, plataforma web que ofereix experiències singulars i diverses en la província amb l'objectiu de potenciar el turisme a Castelló mitjançant la utilització de les RRSS i màrqueting online. CEO, Myriam Álvarez.
València VIP Experience, és una agència de receptius especialitzada en serveis de “Luxury Concierge” en les millors destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana i especialitzada en la comercialització d'exclusives experiències VIP, que satisfacen les necessitats d'un turista d'exclusiu. CEO, Juan Bta. Arts.
Viajarmos, blog turístic basat en el storytelling experiencial, que el seu objectiu és la creació d'una comunitat que serà el consumidor de les experiències familiars oferides. CEO, Dolores Moscardó.
Volem Valencia, plataforma web. Ofereix experiències variades accessibles perquè totes les persones amb diverses capacitats puguen gaudir de la Comunitat Valenciana. CEO, Ana Mª Soler..
Wer’Mo ofereix rutes gamificadas basades en la neurolingüística i la intel·ligència emocional per a un turisme familiar que vulga conèixer la ciutat d'una altra manera. CEO, Alicia García.
365 Sun Training, plataforma online especialitzada en sports facilities de la província de Castelló, que ofereix dinamitzar les instal·lacions esportives en hores barre per a entrenadors, gestors i equips esportius d'origen nordeuropeos. CEO, Pablo Melgarejo.