30/07/2018

Turisme Comunitat Valenciana reforçarà la col·laboració amb l'Associació Valenciana de Startups

El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana ha reiterat “a ferma aposta de la Generalitat per l’emprendimiento en el sector turístic” i ha anunciat que des de Turisme “reforçarem la col·laboració amb l’Associació Valenciana de Startups”.
Així ho ha assenyalat Francesc Colomer després de la trobada que ha mantingut amb els representants de l’Associació Valenciana de Startups, Nacho Mas i Diego Moya.
Durant la reunió s’ha dissenyat l’estratègia de col·laboració per al pròxim any, a través del programa de Turisme Comunitat Valenciana, Invat.tur Emprèn.
Francesc Colomer ha ressaltat que “l’objectiu d’aquesta col·laboració és promocionar la Comunitat Valenciana per a atraure talent, empreses i inversió en tecnologia i emprendimiento mitjançant el turisme MICE”.
 
A més, durant la reunió també s’ha abordat la cooperació que es durà a terme per a organitzar jornades específiques d’emprendimiento en tecnologia.
Colomer ha ressaltat que “Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació Valenciana de Startups tenim objectius comuns en emprendimiento turístic, i per açò hem d’oferir la nostra col·laboració i sumar esforços”.
En aquesta línia, ha destacat la importància del projecte Invat·tur Emprèn que el seu objectiu és el desenvolupament de noves empreses innovadores i tecnològiques a la Comunitat Valenciana.