30/05/2018

Un informe de kayak.es revela que el 77% dels viatgers espanyols assegura que els dispositius mòbils li han canviat la manera en el qual viatgen

El cercador de viatges Kayak.es ha analitzat les seues dades i realitzat una enquesta per a esbrinar si la tecnologia mòbil està canviant la manera de viatjar dels espanyols i si els permet ser més espontanis quan viatgen. Les dades, inclosos en la seua Mobile Travel Report 2018, revelen que un 77% dels espanyols afirma que els mòbils han canviat d’alguna forma la manera en el qual viatgen.
 
D’aquests, un 42% assegura que pot improvisar més durant els seus viatges gràcies a la tecnologia mòbil; i un 35% diu sentir-se més connectat amb la destinació del seu viatge.
 
Els resultats de l’enquesta mostren també que els espanyols prefereixen preparar amb antelació les seues vacances, el 78% afirma que comença a cercar informació sobre la destinació uns mesos abans de viatjar. Aquesta tendència és encara més clara en els enquestats entre 39 i 53 anys, amb un 81%, enfront del 74% de la generació milenial. Solament el 2% dels espanyols espera al començament del viatge.