arriba

Un total de 45 candidatures aspiren als Premis Turisme Comunitat Valenciana

Un total de 45 candidatures aspiren als Premis Turisme Comunitat Valenciana

 
 
La Generalitat, a través de l'Agència Valenciana del Turisme, ha rebut un total de 45 candidatures que aspiren als Premis Turisme Comunitat Valenciana, uns guardons que tenen com a objectiu reconèixer a persones, entitats i institucions que durant l'any 2016 hagen destacat per la seua labor a favor del turisme en la nostra destí.
 
El jurat, reunit recentment, ha analitzat i valorat els mèrits aportats pels candidats que opten a aconseguir alguna de les set modalitats diferents.
 
La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha destacat el "gran acolliment" d'aquesta edició dels Premis Turisme, orientada cap al turisme sostenible, un nou enfocament que coincideix amb la declaració per part de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) de 2017 com a Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament.
 
Per a Huete, "el fet que cada vegada més empreses i persones de la Comunitat Valenciana treballen en pro de la recerca, la innovació, la promoció, l'accessibilitat i l'ètica en el sector mostra que els nous valors que, des del Govern valencià estem impulsant, van calant en el nostre turisme".
 
D'aquesta manera, la directora general ha agraït a totes aquelles persones, entitats i institucions que han presentat la seua candidatura i els anima a "continuar inserint aquests valors en la revitalització i renovació de les destinins turístiques".