27/11/2018

Una aplicació per a mòbil de CWT permet reservar vols amb antelació

L’empresa de gestió de viatges Carlson Wagonlit Travel (CWT) ha ampliat la seua oferta de reserves aèries a través de mòbil amb l’opció de reservar sus vols directament a través de l’aplicació myCWTTMm.
Les proves d’aquesta funció van començar al gener de 2017 i es va engegar entre abril i juny de 2018. En aquests moments, la reserva de bitllets aeris a través del mòbil s’està introduint en els majors mercats turístics com Estats Units, Alemanya, França, Regne Unit, Canadà, Suïssa, Àustria, Itàlia, Austràlia, Polònia, Brasil, Dinamarca, Hong Kong, Singapur, Espanya, Irlanda, Bèlgica i els Països Baixos.
Amb la nova aplicació, la reserva d’un vol domèstic es pot realitzar en 60 segons, de principi a fi. Fuentes de Carlson Wagonlit Travel asseguren que les primeres dades mostren que un 30% dels clients que utilitzaven el canal offline s’han passat a l’online, la qual cosa comporta un important estalvi en les tarifes.
A més, les reserves aèries per mòbil de CWT són compatibles amb el sistema de distribució global (GDS) i amb el contingut de les aerolínies de baix cost, així com amb les tarifes dels clients i les companyies aèries preferents. Explica també amb funcions, com un indicador de «millor moment per a reservar», que alerta als viatgers pujada de preus i recomana el millor moment per a reservar.
D’altra banda, una funció de cerca 24 hores ofereix als viatgers totes les opcions, incloent vols més barats que estan fora dels paràmetres especificats, la qual cosa simplifica l’experiència de reserva i estalvia costos.
La nova aplicació de CWT posseeix funcions de facturació per a quasi totes les aerolínies: dóna informació de cancel·lacions o retards, també sobre canvis de portes d’embarque, així com d’alertes de seguretat, entre unes altres.