01/10/2018

Un renovat Cim Ministerial del WTM abordarà inversió en innovació i tecnologia

La inversió en innovació i gestió intel·ligent serà el tema central del Cim Ministerial de l’edició del World Travel Market d’enguany, la fira internacional de turisme de Londres. A mès el Cim de 2018, una iniciativa conjunta del World Travel Market i l’Organització Mundial del Turisme (OMT), tindrà un nou format
L’edició d’enguany del World Travel Market (WTM) introduirà un format modernitzat del Cim Ministerial OMT/WTM que porta anys celebrant-se. Davant la incidència crucial del sector privat a conformar l’agenda del turisme, destacats representants participaran per primera vegada, en un panell sobre inversió en tecnologia per al turisme. A continuació, una taula redona reunirà a ministres i representants del sector privat per a debatre un rumb futur del turisme que incloga l’enfortiment de les aliances públic%o2011privades i programar la transformació digital del sector.
El Cim de 2018 serà moderada pel periodista de la CNN Richard Quest, presentador del programa Quest Means Business. El desenvolupament d’un ecosistema d’innovació, la presa de decisions basades en dades, el posicionament digital de destinacions, així com el paper dels governs i les polítiques en la gestió intel·ligent del turisme, figuren entre els temes d’enguany.
La reunió girarà entorn del món hiperconectado i informat en el qual els turistes estan a un clic de la seua següent destinació i comenten els seus interessos i emocions a l’instant; i en el qual els avanços tecnològics tenen un efecte exponencial en l’eficiència i sostenibilitat de la gestió. A més, s’ampliarà la seua aplicació pràctica mitjançant l’intercanvi d’idees innovadores i la creació d’aliances que impulsen la inversió en tecnologia per al turisme.
El Cim ampliarà el debat sobre Turisme i transformació digital, lema del Dia Mundial del Turisme d’enguany celebrat el 27 de setembre a Budapest, i inclourà sessions sobre el paper de la innovació i la tecnologia en el desenvolupament del turisme. Durant la celebració s’anunciaran, així mateix, els semifinalistes de la primera competició de l’OMT per a startups de turisme, organitzada per l’OMT i Globalia per a donar visibilitat a les empreses emergents de turisme amb idees innovadores i revolucionàries.