25/01/2017

Una trentena d'emprenedors de València i Alacant participen en el programa Invat·tur Emprèn

 
Més d’una trentena d’emprenedors participen en els dos programes Invat·tur Emprèn, que l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques imparteix a València i Alacant, en aquests moments. Aquest programa de formació compta amb la participació d’experts en models de negoci, gestió empresarial, innovació i finançament de projectes els qui s’encarreguen de formar i assessorar als emprenedors.
 
El programa consta de nou mòduls, tres tallers i una sessió final.Habilitats professionals; Design Thinking; Gestió de projectes, processos i riscos; Lean Validation; Decisions intel·ligents: el pla d’acció en l’empresa turística; Normativa turística; Branding, disseny i naming de marca; Videomarketing; Canvas: construir el model de negoci, Tècniques de Venda, Pitch i Màrqueting per a startups són els mòduls que es desenvolupen durant el curs.
 
L’últim dia del curs, en finalitzar l’itinerari desenvolupat durant dos mesos, es presenten els projectes i també poden adherir-se al programa integral d’Invat·tur Emprèn i seguir rebent suport i assessorament.