20/12/2017

Torna el concurs internacional de bloggers de viatges de FITUR

 
Amb l’objectiu de reconèixer la labor dels blogs de turisme que posen en valor la conscienciació pel turisme sostenible, FITUR 2018 ha convocat, un any més, el concurs internacional de bloggers de viatges.
Poden participar en el concurs qualsevol blog de turisme o viatges de qualsevol país del món que publique periòdicament i inscriure’s en les categories de Millor contingut i en el del Blog més popular.
Per a açò, els interessats hauran de completar una fitxa d’inscripció incloent un video de durada màxima de 30 segons en el qual es responga a la pregunta Com fomentes el turisme sostenible en el teu blog? Tots els finalistes de la primera fase rebran un certificat acreditatiu i una insígnia honorífica que podran utilitzar per a promocionar el seu espai.
En cas de participar en la categoria Blog més popular, els participants podran promoure la seua candidatura des del moment en què aquesta siga aprovada. Els usuaris triaran amb els seus vots, a través de Facebook i Twitter, al guanyador per votació popular fins al 20 de desembre de 2017.
Un jurat d’alt nivell en el sector del turisme escollirà al guanyador del blog Millor contingut entre els finalistes participants en aquesta categoria, tenint en compte qualitat del contingut, integració de diferents formats comunicatius, ús innovador del suport i freqüència de publicació en el seu blog.
Els guanyadors d’ambdues categories seran anunciats el 10 de gener de 2018.
Quant als premis, es concedirà un per cada categoria, que constaran d’invitació amb despeses pagades (avió des de la capital del país d’origen i hostalatge) a FITUR 2017. A més, el patrocinador DESTINATION SWAKOPMUND oferirà un viatge als dos guanyadors a SWAKOPMUND, Nambia, valorat en més de 2.000 euros.
Els últims guanyadors van ser Territoris (Millor contingut) i O Meu Escritório é lá Fora! (Blog més popular).