17/12/2018

Deloitte vaticina que els assistents virtuals, 5G i intel·ligència artificial són les tecnologies que protagonitzaran 2019

Els assistents virtuals, les xarxes 5G i la intel·ligència artificial basada en el núvol són les tres tecnologies que estan cridades a representar un paper fonamental en 2019 a l’hora d’incrementar la connectivitat i el potencial de la innovació, segons les previsions de Deloitte per al pròxim any. No obstant açò, com adverteixen des de Deloitte, la indústria haurà de salvar els obstacles que s’aveïnen per a aconseguir el seu ple potencial de creixement.
Aquesta informació, publicada en Hosteltur, assenyala que els assistents virtuals es convertiran en el dispositiu de més ràpid creixement. Prova d’açò és que a Estats Units ja s’han venut 164 milions d’unitats a un preu mitjà de 43 dòlars, uns 38 euros.
Els sistemes de reconeixement de veu continuen millorant, però serà necessari desenvolupar un suport lingüístic més ampli perquè la tecnologia siga més inclusiva i experimente una adopció global.
Deloitte prediu també que en 2019 les empreses utilitzaran més el programari i també els serveis d’intel·ligència artificial (IA) basats en el núvol.
Llegir article complet