07/11/2018

Informe Global Travel Insights 2018: viatjar més a prop i més temps

La plataforma Sojern, dedicada a l’anàlisi de dades turístiques, acaba de publicar l’informe Global Travel Insights de 2018, amb un resum trimestral de les tendències dels viatges a tot el món. L’informe desvetla que, en la temporada nadalenca, un terç dels viatgers planejarà viatges al desembre amb una durada de dotze dies o més, i la majoria dels usuaris cercarà viatges propers a la seua pròpia localització.
L’equip de Data Science de Sojern ha analitzat milers de senyals d’intenció de viatge per a col·laborar amb empreses turístiques i hotels independents a com arribar a ells a través del màrqueting.
Les dades més importants del tercer trimestre inclouen aspectes fonamentals com que els viatgers que opten per viatges més llargs estaran més prop de casa i que el 33% dels usuaris que viatgen dins del seu propi país cerquen estades perllongades.
L’informe apunta a més que el 51% dels viatgers europeus cerquen en el mòbil els seus viatges i el 36 per cent han realitzat la cerca amb 60 dies d’antelació.
En aquest sentit, el document assenyala que aquesta dada suposa una oportunitat per a les empreses turístiques, que poden influir les decisions dels usuaris al llarg del seu cicle de compra. Aquest nou informe proporciona informació sobre la manera en què els viatgers actuen durant la cerca i sobre el comportament de les reserves en el tercer trimestre de 2018 i de cara al quart trimestre.
De fet, els principals clients de Sojern ja han engegat campanyes dins de plataformes com Facebook o Instagram, que són canals que estan exercint una major influència dels viatgers des de la planificació fins a la reserva.
Accedeix al Informe complet