22/09/2017

Jovempa Marina Baixa destina 3.000 euros a projectes turístics innovadors de la província d'Alacant

 
L’Associació de Joves Empresaris de la Marina Baixa (Jovempa Marina Baixa) ha presentat juntament amb l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi i amb la col·laboració d’Invat·tur els Premis Innovació 2017 de Jovempa Marina Baixa per als quals l’associació ha destinat 3.000 euros.
 
Els guardons són dos. El primer, al que s’han destinat 1.000 euros, és el Premi Empresa l’Alfàs del Pi Innovadora i està dirigit a les empreses locals alfacinas. I el segon, amb 2.000 euros, està orientat a projectes de Turisme Sostenible i Excel·lència en Innovació, i a ell pot optar qualsevol projecte de la província d’Alacant, estiguen o no associats a Jovempa. El primer és acumulable amb el Premi Turisme Sostenible i Excel·lència.
 
La data de començament de presentació d’instàncies serà dilluns que ve 25 de setembre i finalitzarà el 15 de novembre del 2017.
 
El president de Jovempa Marina Baixa, Guillermo Campos Picó, ha agraït la confiança de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi i la col·laboració amb Invat·tur. En aquest sentit Campos ha explicat que la finalitat d’aquests premis és l’excel·lència empresarial. “Aquestos premis d’Innovació -ha puntualitzat Campos- són una oportunitat perquè participen els empresaris associats i no associats de la província d’Alacant amb idees innovadores”. El president de Jovempa ha afegit que “desde la Junta de Jovempa Marina Baixa existeix una gran implicació de tots els membres i animen a tots els empresaris a participar”.
 
El director d’Invat·tur, Francisco Juan, ha explicat que “Invat·tur constitueix una plataforma de trobada i col·laboració per als agents que operen en el sector turístic pel que aquest tipus d’iniciatives conjuntes, que contribueixen a generar sinergies i oportunitats per als mateixos, tenen tot el nostre suport”. En aquest sentit, Juan ha assenyalat que “descubrir i analitzar noves oportunitats de negoci turístic, fomentar negocis amb base en innovació tecnològica com a element diferencial i facilitar contactes entre emprenedors i crear sinergies empresarials són, precisament, alguns dels objectius que es persegueixen a través del nostre programa Invat·tur Emprèn”.
 
Per la seua banda, l’edil de Comerç i Joventut de l’Alfàs del Pi, Dolores Albero, ha assenyalat que se sent molt il·lusionada pels projectes de col·laboració entre Jovempa Marina Baixa i l’Ajuntament per a fomentar la formació en l’Alfàs del Pi i la comarca. Albero ha destacat la importància de la convocatòria, “porque és un revulsiu per als joves empresaris i perquè en la innovació està l’èxit”. “Per açò, esperem que aquesta siga la primera de moltes convocatòries”, ha conclòs la regidora.