08/06/2018

La importància de la seguretat digital en els hotels

Un article publicat en el blog de Mirai per Roberto Carranzana analitza la importància dels protocols de seguretat que afecten a les webs hoteleres. De fet, els hotelers són conscients de la necessitat de la seguretat digital que van des dels protocols PCI DSS fins a les novetats introduïdes en el nou reglament europeu de protecció de dades. I és així, perquè una web segura també influeix en la venda directa que es realitza online.
 
Dos exemples de funcionalitat que ja tenen les grans OTAs són https i http2 i que els hotels haurien de tenir ja en el seu web. La primera, cada vegada més normal, aporta seguretat i la segona, una tecnologia nova amb l’estàndard marcat per Google, serveix per a millorar el rendiment. De fet, Google considera des de fa un temps que tenir la web baix https és un bon senyal per al SEO.
 
Http2 és l’evolució d’http, la primera versió del qual 1.0 va nàixer en 1996. Http2 és un canvi radical en com servir les pàgines web que suposa una millora substancial en el rendiment de les pàgines web, amb fins a un 50% de millora de temps de càrrega.
 
Carranzana assegura en el seu article que “en Mirai, al migrar les webs dels nostres clients a http2 hem observat una millora molt important en el temps de càrrega de les webs. Descens que, en molts casos, reporta el propi Google Analytics”.
 
En aquest sentit, l’autor assegura que “hui no podem deixar escapar la gran millora que suposa tindre les webs en https i http2”. “La oportunitat d’avui -precisa- en poc temps es va a transformar en amenaça, per açò cal posar-se a la feina, revisar la nostra tecnologia per a actualitzar-la”.
 
 
Article complet