10/11/2017

Més d'un centenar d'informadors turístics de la Comunitat Valenciana han participat en les XVI Jornades de la Xarxa Tourist Info a Elx

 
La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha destacat “el compromís, la qualitat, la professionalitat, les ganes de seguir aprenent d’uns altres, i l’alt grau d’autocrítica de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana”. Raquel Huete ha realitzat aquestes declaracions durant l’acte d’inauguració de les XVI Jornades Tourist Info que durant dos dies ha reunit a Elx a 125 informadors turístics de la Comunitat Valenciana.
 
La directora general ha recordat que les oficines Tourist Info de la Generalitat “son autèntics espais de promoció de la Comunitat Valenciana” i ha assenyalat que les XVI Jornades Tourist Info “forman parteix de les actuacions de l’Agència Valenciana del Turisme per a impulsar i millorar els serveis que rep el turista en les oficines de la Xarxa”.
 
Així mateix, ha ressaltat que “aquesta trobada anual s’ha consolidat com a instrument de cohesió de l’equip humà de professionals de la Xarxa Tourist Info, per a potenciar un concepte de xarxa: Xarxa de Persones, Xarxa d’Oficines”.
 
Cal assenyalar que aquestes jornades s’han organitzat amb la col·laboració de l’ajuntament d’Elx, i permetrà que les oficines de la Comunitat Valenciana coneguen, de primera mà els recursos i la variada oferta turística de la ciutat.
 
A més en aquestes XVI Jornades es compartiran experiències de xarxes d’informació turística d’altres comunitats autònomes per a contrastar i avançar en la generació de nous serveis i espais per als turistes que visiten la Comunitat Valenciana.
 
Premis concurse Una Visita Feliç 2017
 
En el marc d’aquestes jornades, demà es farà lliurament dels premis del concurs de qualitat en l’atenció al turista Una Visita Feliç 2017, a més del premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info.
 
En el concurs Una Visita Feliç 2017 s’han avaluat 149 Oficines de la Xarxa Tourist Info, a través d’una sèrie de visites anònimes -mystery shopper- per a les oficines en determinats períodes de temps, sobre un qüestionari, amb criteris de valoració objectius. Així, demà es lliuraran tres premis a les oficines que hagen obtingut la màxima puntuació en l’agregat de les tres avaluacions.
 
A més, demà també es lliurarà el Premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info, que reconeix la introducció en la prestació de l’activitat habitual de les oficines Tourist Info novetats en serveis, productes, procediments o instal·lacions, dirigides als turistes i que redunde en una millor atenció dels mateixos. En concret, es lliurarà un primer premi i un accésit als projectes millor valorats.